Láska v každom dotyku - darujme terapeutické pomôcky seniorom

Láska v každom dotyku - darujme terapeutické pomôcky seniorom

Venujeme sa pomoci seniorom už siedmy rok. Prinášame nový projekt, vďaka ktorému by sme radi predstavili terapeutické pomôcky na rozvoj jemnej motoriky. Dnes je ponuka takýchto pomôcok na trhu veľmi obmedzená. Podporiť nás viete ľubovoľným príspevkom na rozbeh, alebo si viete vybrať medzi odmenami naše pomôcky a viete ich darovať svojim blízkym, alebo venovať domovu pre seniorov.

Občiansky aktivizmus
Zdravie
Láska v každom dotyku - darujme terapeutické pomôcky seniorom

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
121 % 6 063 €
Cieľ Cieľová suma
Spustenie projektu Láska v každom dotyku
5 000 €
2
Odmeniť ďalších 50 zariadení pre seniorov terapeutickými pomôckami
7 000 €

O projekte

Zariadenia pre seniorov si prajú pomôcky na rozvoj jemnej motoriky

Počas našej výzvy Láska kvitne v každom veku sme sa spýtali zariadení pre seniorov, čo by ich potešilo. Mnohé z nich si priali rôzne maličkosti ako spoločenské hry, pexeso, maškrty, hlavolamy, ale veľmi často sa objavovali aj pomôcky na rozvoj jemnej motoriky. Dnes je však ponuka takýchto pomôcok veľmi obmedzená. Na trhu nájdete mnoho montessori pomôcok pre deti, ale seniori majú svoje špecifické potreby a nie všetky sú aj pre nich vhodné. 

Rozhodli sme sa preto takéto pomôcky v spolupráci s manažérkou pre sociálne služby a sociálnu prácu, pani. Mgr. Erikou Richtarikovou MSc. vyvinúť. Tieto pomôcky niekoľko rokov testovala na oddelení rehabilitácie a používali ich pod jej vedením ľudia s rôznymi diagnózami a rôznych vekových skupín.

Všetky pomôcky ktoré nájdete v sekcii Odmeny si môžete nechať poslať sebe alebo venovať Vami vybranému domovu. S výberom domova Vám môže pomôcť náš zoznam zariadení na stránke https://www.kolkolasky.sk/zoznam

Prečo je dôležité rozvíjať jemnú motoriku s našimi pomôckami?

Spýtali sme sa MUDr. Aleny Sabovej, primárky na  oddelení dlhodobo chorých

''Každá ľudská bytosť prichádza na svet s prirodzeným záujmom rozvíjať jemnú motoriku už od obdobia ranného detstva. Tak ako je prirodzený rozvoj tak aj úbytok funkčnosti jemnej motoriky patrí do života pacienta a nastáva v istom okamihu života z dôvodu rôznych zmien, napr. vplyvom degeneratívnych ochorení, poúrazových stavov, straty svalovej súhry a sily, príp. pridružujúce sa ochorenia.
Rodinní príslušníci môžu včas pomôcť svojím vnímavým pozorovaním, následným odporúčaním k možnej rehabilitácii, príp. správnym výberom vhodnej pomôcky v domácom prostredí. Jemná motorika si pýta prvý podnet - signál z mozgu, preto je nevyhnutné, aby v pomôckach bol obsiahnutý podnet na tréning pamäti, úchop prstov, rozlišovanie základných farieb, koordináciu, presnosť, pozornosť a vytrvalosť. Tieto pomôcky spĺňajú všetky kritériá z pohľadu materiálu, stupňov náročnosti a funkčnosti tak, aby viedli pacienta k zábavnej forme nácviku jemnej motoriky.'' 

Radi by sme spustili nový projekt 'Láska v každom dotyku'!

Naším dlhodobým cieľom je zlepšiť kvalitu života seniorom, napríklad aj ich zručnosti - jemnú motoriku, grafomotoriku a sústredenosť. Cez naše nové pomôcky im vieme ponúknuť aj formu reminisenčnej terapie a ergoterapie a v neposlednom rade zmysluplné trávenie voľného času.

Predstavte si seniora, ktorý stratil jemnú motoriku a s ťažkosťami vykonáva bežné denné úkony. S Vašou pomocou môžeme takýmto ľuďom darovať pomôcky, ktoré zlepšia ich zručnosti jemnej motoriky a prinesú im radosť, zvýšené sebavedomie a nové možnosti voľnočasových aktivít. 

Radi by sme získali finančné prostriedky na spustenie nového projektu, v ktorom by sme chceli venovať terapeutické pomôcky na zlepšenie jemnej motoriky seniorom žijúcim v zariadeniach, ale aj sprístupniť tieto pomôcky širokej verejnosti cez náš e-shop.

Finančné prostriedky potrebujeme na:

  • Materiálne náklady na výrobu terapeutických pomôcok na zlepšenie jemnej motoriky a ich distribúciu do zariadení,
  • Tvorbu metodickej príručky o použití týchto pomôcok a zvyšovanie povedomia o dôležitosti rozvoja jemnej motoriky,
  • Skladový manažment,
  • Grafické práce,
  • Školenie dobrovoľníkov,
  • Prevádzkové náklady na e-shop.

Naša kampaň umožňuje každému z Vás prispieť a stať sa tak súčasťou riešenia pre aktuálny problém seniorov. Svoju odmenu môžete venovať svojim blízkym, seniorom vo Vašom okolí alebo vybranému zariadeniu pre seniorov - môžeme tak spoločne zlepšovať kvalitu života tým najzraniteľnejším.

My Vám za to vopred aj v ich mene ďakujeme!

Silvia, Janka a tím Koľko Lásky o.z.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Venujem pomôcky domovu pre seniorov podľa ich potrieb
Venujem pomôcky domovu pre seniorov podľa ich potrieb

Minimálna výška príspevku

30

Venujeme pomôcky na rozvoj jemnej motoriky vo Vami vybranej hodnote domovu pre seniorov. Domov môžeme vybrať my, alebo si viete určiť aj Vášmu srdcu blízke zariadenie a radi ich pomôckami potešíme.

Doručenie: August 2024

Tričko Koľko Lásky
Tričko Koľko Lásky

Minimálna výška príspevku

30

Vyberte si našu limitovanú edíciu tričiek, ktoré sme pripravili na účasť na festivale POHODA v NGO stánku. Tričká sú UNI strihu, kvalitná 100% bavlna. NA výber je biele tričko s nápisom 'Koľko Lásky v sebe nosíš?' alebo čierne tričko s nápisom 'Koľko Lásky rozdáš?'

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: August 2024

Košieľka + Váza
Košieľka + Váza

Minimálna výška príspevku

30

Sada terapeutických pomôcok na rozvoj jemnej motoriky. Sada obsahuje: 1x Váza plná lásky, 1x Košieľka. Rozmer košieľky: 20 x 17 cm Rozmer vázy: 20 x 13,5 cm

Doručenie: Júl/August 2024

Košieľka, Vázička + Ceruzky s guličkou
Košieľka, Vázička + Ceruzky s guličkou

Minimálna výška príspevku

40

V tejto sade nájdete pomôcky na zlepšenie jemnej motoriky - Vázičku plnú lásky, Košieľku a dve ceruzky s guličkami. Rozmer košieľky: 20 x 17 cm Rozmer vázy: 20 x 13,5 cm Priemer guličiek: 2,8 a 3,8 cm

Doručenie: Júl/August 2024

Firemné dobrovoľníctvo - Sada pomôcok pre vybrané zariadenie s Vaším logom (+ osobná odovzdávka)
Firemné dobrovoľníctvo - Sada pomôcok pre vybrané zariadenie s Vaším logom (+ osobná odovzdávka)

Minimálna výška príspevku

500

V tomto balíčku s Vami spoločne vyberieme zariadenie, pre ktoré pripravíme pomôcky podľa ich potrieb vhodné na cvičenie jemnej motoriky, ergoterapiu a na zlepšenie zručností na každodenné činnosti pre seniorov. Ideálna príležitosť na firemné dobrovoľníctvo a teambuilding - Vaši zamestnanci môžu zariadeniu osobne odovzdať tieto výrobky a navyše na pomôcky môžeme umiestniť aj Vaše logo!

Doručenie: September 2024 - resp. podľa dohody

Pomôcka Váza plná lásky
Pomôcka Váza plná lásky

Minimálna výška príspevku

13

Naša ručne robená Váza plná lásky je určená na nácvik jemnej motoriky, vďaka ktorej sa precvičuje úchop, pozornosť aj sústredenosť. Kvety klient zapichuje do vopred pripravenej dierky krúživým pohybom tak, aby výsledkom bola váza naplnená kvetmi. Pomôcka sa využíva na rehabilitáciu a cvičenie pri strate motoriky napr. po mozgovej príhode, alebo iných úrazoch, či dôsledkom staroby. Rozmer vázy: 20 x 13,5 cm

Doručenie: Júl/August 2024

Pomôcka Košieľka
Pomôcka Košieľka

Minimálna výška príspevku

17

Košieľka na vyšívanie je určená predovšetkým ľuďom, ktorí majú oslabenú jemnú motoriku. Tento druh pomôcky je zameraný na trpezlivosť, pozornosť a zručnosť. Napomáha k spomienkovej terapii – vhodné pre seniorov, ktorí v minulosti veľmi radi vyšívali no z dôvodu zmeny zdravotného stavu (zhoršenie zraku, zručnosti) im už nie je umožnené túto činnosť vykonávať. Košieľka im napomáha vrátiť sa k obľúbenej činnosti. Rozmer košieľky: 20 x 17 cm

Doručenie: Júl/August 2024

Ceruzky s guličkou
Ceruzky s guličkou

Minimálna výška príspevku

10

Naša ručne robená pomôcka Gulička je navrhnutá tak, aby pomohla pri úchope písacích potrieb – ceruziek, pera a farbičiek. Gulička napomáha k jednoduchšiemu uchopeniu a je určená širokej oblasti klientov napr. po náhlej cievnej mozgovej príhode, žiakov so špeciálnymi potrebami prípadne pre tých, ktorí sa učia nanovo písať, či kresliť. Pomôcka je vhodná pre všetkých, ktorí majú problém s úchopom písacích potrieb. Priemer guličiek: 2,8 a 3,8 cm.

Doručenie: Júl/August 2024

Sada pomôcok podľa vlastného výberu
Sada pomôcok podľa vlastného výberu

Minimálna výška príspevku

100

V tejto odmene si viete zvoliť Vami preferovanú kombináciu pomôcok v rôznych hodnotách od 100 Eur a viac. Radi pomôcky prispôsobíme aj Vašim potrebám.

Doručenie: Júl/August 2024

Láskyplný projekt pre Vašu firmu!
Láskyplný projekt pre Vašu firmu!

Minimálna výška príspevku

1 000

Máme veľa nápadov, vieme čo zariadenia pre seniorov potrebujú a radi by sme spolu s Vami realizovali výnimočný láskyplný projekt na pomoc seniorom! Môže sa jednať o stavbu vyvýšených záhonov, sériu canisterapie, tanečný program pre vybraný domov s dychovkou a ľudovkármi, spoločná vychádzka so starkými na zmrzlinu, alebo čokoľvek ďalšie čo spolu vymyslíme!

Doručenie: Celý rok 2024

Novinky

AKO LETUJETE VY?

Update #7, 02.08.2024

My naplno makáme, vyrábame, chystáme, plánujeme, vyberáme,
rozdeľujeme, aby sme po úspešne naplnenej kampani "Láska v každom
dotyku" mohli priniesť vďaka Vám úsmev na tváre seniorov a cit do ich
rúk prostredníctvom práce s našimi terapeutickými pomôckami na jemnú
motoriku.

Všetci ktorí čakajú na svoje odmeny, môžu sa na ne tešiť v priebehu augusta. V prípade, že ste za svoju odmenu vybrali venovanie pomôcok zariadeniam pre seniorv - tie budeme distribuovať v priebehu augusta a septembra a určite sa Vám ozveme s informáciou kam všade sa nám podarilo vďaka Vám umiestniť pomôcky! :) 

O pár týždňov sa s Vami s radosťou podelíme o príspevky z odovzdávok v zariadeniach po celom Slovensku. Sledujte nás aj naďalej.
Krásne leto vám prajeme a ďakujeme že ste s nami


Tím Koľko Lásky o.z.

ĎAKUJEME!

Update #6, 24.07.2024

Neskutočne sa tešíme, že sa nám podarilo úspešne ukončiť našu výzvu a vďaka nej budeme môcť spustiť náš nový dlhodobý projekt LÁSKA V KAŽDOM DOTYKU.

 ĎAKUJEME VÁM za každé zdieľanie aj za každý príspevok!

Vaše odmeny budeme rozosielať v priebehu augusta 2024.O všetkom Vás budeme priebežne informovať.

Silvia, Janka a kolektív Koľko Lásky o.z.

PODARILO SA, ĎAKUJEME!

Update #5, 16.07.2024

Priatelia, prvý cieľ sa nám podarilo úspešne naplniť! 

ĎAKUJEME VÁM!

Kampaň však pokračuje ešte 7 dní, stanovili sme si ešte jeden cieľ - odmeniť ďalších 50 zariadení pre seniorov takýmito pomôckami. Podarí sa nám aj tento cieľ naplniť? 

Pomôcť nám viete stále zdieľaním kampane. A nezabudnite, že do jej konca hráme ešte o 2ks tričiek Koľko Lásky z limitovanej edície ktoré sme vyrobili k príležitosti našej účasti na festivale Pohoda. 

Festival sa žiaľ predčasne ukončil, ale sme veľmi vďačné že sme tam mohli byť, mnohí z Vás sa za nami zastavili, čo nás neskutočne tešilo! Veríme, že takýchto príležitostí na stretnutie bude do budúcna ešte viac, spravíme pre to všetko!

Vaše Koľko Lásky

SÚŤAŽ + Stretnime sa na Pohode!

Update #4, 08.07.2024

SÚŤAŽ!  Vyhlasujeme súťaž o 2ks tričiek Koľko Lásky z limitovanej edície ktorú sme vytvorili na festival Pohoda.

Každý kto sa od dnes do konca kampane zapojí a podporí nás akoukoľvek sumou (nezávisle od výberu svojej odmeny za podporu kampane) je v hre o tričko podľa vlastného výberu. 25.7.2024 vyžrebujeme dvoch výhercov a budeme ich kontaktovať emailom. Držíme Vám palce!

Zároveň by sme Vás radi pozvali do NGO stanu na festivale POHODA v termíne medzi 11.-13.7.2024 kde si budete môcť vyskúšať naše pomôcky na rozvoj jemnej motoriky, zasúťažiť, kúpiť si naše tričká, alebo sa len zoznámiť. Poďte nás pozdraviť, tešíme sa na stretnutie s Vami!

Pár videí od zariadení, ktoré už svoje pomôcky dostali

Update #3, 04.07.2024

Vďaka projektu Láska v každom dotyku postupne obdaruvávame zariadenia pre seniorov našimi pomôckami na rozvoj jemnej motoriky.

V krátkom videu sme pre Vás pripravili malú ukážku toho, ako pracujú seniori s týmito pomôckami v zariadeniach.

Radi by sme obdarovali omnoho viac zariadení, dokonca nás už začali zariadenia oslovovať sami a prosia nás o tieto pomôcky - potrebujeme však na to aj Vašu pomoc!

Podporte našu kampaň akoukoľvek čiastkou a viete si ich zaobstarať pre svojich blízkych alebo venovať ľubovoľnému zariadeniu pre seniorov.

Medzi odmenami nájdete od príspevku pre dobrý pocit, cez konkrétne pomôcky, tričko Koľko Lásky až po príležitosť na firemné dobrovoľníctvo! 

Všetkým, ktorí sa nás už rozhodli podporiť aj týmto videom vyjadrujeme vďaku za to, že môžeme pomáhať seniorom spolu!

Sme na 20% z celkovej sumy, nevzdávame sa

Update #2, 29.06.2024

Cieľ sme naplnili na 20 % a pred nami už len 24 dní kampane. 
Ďakujeme za doterajšiu podporu aj za zdieľanie našej kampane, avšak podľa podmienok platformy Startlab - kampaň bude úspešná iba ak naplníme cieľovú sumu 5000 Eur, a preto Vás chceme veľmi pekne poprosiť  o pomoc so zdieľaním kampane medzi Vašich známych, priateľov, kolegov.

Pomôcky sme darovali zatiaľ do týchto zariadení: HESTIA v Bratislave, Centrum Memory v Bratislave, SED v Bratislave, Patria v Galante, Dom Dobra v Senci,...  Zo zariadení máme krásne ohlasy od sociálnych pracovníkov a seniorov, ktorí s pomôckami pracujú. 

A preto vieme, že čo robíme má zmysel a veríme, že sa nám podarí kampaň úspešne naplniť a budeme môcť tak potešiť stovky ďalších seniorov aj zariadení.

ĎAKUJEME VÁM, ŽE POMÁHATE SPOLU S NAMI!

Silvia & Janka

Sme na 12% za prvých 10 dní, pomôžete nám so zdieľaním?

Update #1, 23.06.2024

Máme za sebou prvých 10 dní kampane a cieľ sme naplnili iba na 12%! 

Ďakujeme za doterajšiu podporu aj za zdieľanie našej kampane, avšak podľa podmienok platformy Startlab - kampaň bude úspešná iba ak naplníme cieľovú sumu 5000 Eur, a preto sa musíme spojiť a radi by sme Vás požiadali o pomoc so zdieľaním kampane. Pošlite ju svojim známym, zdieľajte na sociálnych sieťach, pošlite kolegom na intranet, príp. zdieľajte v lokálnych skupinách kde ste aktívni. Každá pomoc je pre nás veľmi dôležitá.

My medzičasom navštevujeme domovy pre seniorov, rozdali sme už niekoľko desiatok pomôcok a dostávame nádherné spätné väzby od seniorov aj od sociálnych pracovníkov. Aj preto vieme, že čo robíme má zmysel a veríme, že sa nám podarí kampaň úspešne naplniť a budeme môcť tak potešiť stovky ďalších seniorov aj zariadení. 

ĎAKUJEME VÁM, ŽE POMÁHATE SPOLU S NAMI!

Silvia & Janka

Podporovatelia

👤 Martina Melčáková

🎁 Tričko Koľko Lásky

53 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

+ 1 € ?

👤 Silvia Braun

💬 Dakujeme co robite❤💯

5 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 💋💋💋

8 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 ❤️

100 €

👤 Petra Miklová

💬 ❤️

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Tričko Koľko Lásky

34 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Dakujem, ze mozem podporit taku nadhernu vec ♥️

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Ďakujem za šírenie dobra.

5 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Apolónia Drábová

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Venujem pomôcky domovu pre seniorov podľa ich potrieb

30 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Tričko Koľko Lásky

💬 Ďakujeme

64 €

👤 Juraj Mitošinka

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

15 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Tričko Koľko Lásky

34 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

   1 2 3 4 ... 9

Autori

Miesto realizácie projektu

Celé Slovensko

Koľko Lásky o.z.

Koľko Lásky o.z.

Koľko Lásky o.z. vzniklo na podporu organizácie aktivít na báze dobrovoľníctva sústreďovaných na seniorských občanov. Za svoj cieľ sme si stanovili vytvorenie tradície organizovania Vianočnej zbierky darčekov pre osamelých seniorov a vytvorenie láskyplnej spolupráce medzi školskými zariadeniami a zariadeniami pre seniorov. Naším poslaním je, aby seniori na celom Slovensku zažili krajšiu Jeseň Života.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Venujem pomôcky domovu pre seniorov podľa ich potrieb
Venujem pomôcky domovu pre seniorov podľa ich potrieb

Minimálna výška príspevku

30

Venujeme pomôcky na rozvoj jemnej motoriky vo Vami vybranej hodnote domovu pre seniorov. Domov môžeme vybrať my, alebo si viete určiť aj Vášmu srdcu blízke zariadenie a radi ich pomôckami potešíme.

Doručenie: August 2024

Tričko Koľko Lásky
Tričko Koľko Lásky

Minimálna výška príspevku

30

Vyberte si našu limitovanú edíciu tričiek, ktoré sme pripravili na účasť na festivale POHODA v NGO stánku. Tričká sú UNI strihu, kvalitná 100% bavlna. NA výber je biele tričko s nápisom 'Koľko Lásky v sebe nosíš?' alebo čierne tričko s nápisom 'Koľko Lásky rozdáš?'

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: August 2024

Košieľka + Váza
Košieľka + Váza

Minimálna výška príspevku

30

Sada terapeutických pomôcok na rozvoj jemnej motoriky. Sada obsahuje: 1x Váza plná lásky, 1x Košieľka. Rozmer košieľky: 20 x 17 cm Rozmer vázy: 20 x 13,5 cm

Doručenie: Júl/August 2024

Košieľka, Vázička + Ceruzky s guličkou
Košieľka, Vázička + Ceruzky s guličkou

Minimálna výška príspevku

40

V tejto sade nájdete pomôcky na zlepšenie jemnej motoriky - Vázičku plnú lásky, Košieľku a dve ceruzky s guličkami. Rozmer košieľky: 20 x 17 cm Rozmer vázy: 20 x 13,5 cm Priemer guličiek: 2,8 a 3,8 cm

Doručenie: Júl/August 2024

Firemné dobrovoľníctvo - Sada pomôcok pre vybrané zariadenie s Vaším logom (+ osobná odovzdávka)
Firemné dobrovoľníctvo - Sada pomôcok pre vybrané zariadenie s Vaším logom (+ osobná odovzdávka)

Minimálna výška príspevku

500

V tomto balíčku s Vami spoločne vyberieme zariadenie, pre ktoré pripravíme pomôcky podľa ich potrieb vhodné na cvičenie jemnej motoriky, ergoterapiu a na zlepšenie zručností na každodenné činnosti pre seniorov. Ideálna príležitosť na firemné dobrovoľníctvo a teambuilding - Vaši zamestnanci môžu zariadeniu osobne odovzdať tieto výrobky a navyše na pomôcky môžeme umiestniť aj Vaše logo!

Doručenie: September 2024 - resp. podľa dohody

Pomôcka Váza plná lásky
Pomôcka Váza plná lásky

Minimálna výška príspevku

13

Naša ručne robená Váza plná lásky je určená na nácvik jemnej motoriky, vďaka ktorej sa precvičuje úchop, pozornosť aj sústredenosť. Kvety klient zapichuje do vopred pripravenej dierky krúživým pohybom tak, aby výsledkom bola váza naplnená kvetmi. Pomôcka sa využíva na rehabilitáciu a cvičenie pri strate motoriky napr. po mozgovej príhode, alebo iných úrazoch, či dôsledkom staroby. Rozmer vázy: 20 x 13,5 cm

Doručenie: Júl/August 2024

Pomôcka Košieľka
Pomôcka Košieľka

Minimálna výška príspevku

17

Košieľka na vyšívanie je určená predovšetkým ľuďom, ktorí majú oslabenú jemnú motoriku. Tento druh pomôcky je zameraný na trpezlivosť, pozornosť a zručnosť. Napomáha k spomienkovej terapii – vhodné pre seniorov, ktorí v minulosti veľmi radi vyšívali no z dôvodu zmeny zdravotného stavu (zhoršenie zraku, zručnosti) im už nie je umožnené túto činnosť vykonávať. Košieľka im napomáha vrátiť sa k obľúbenej činnosti. Rozmer košieľky: 20 x 17 cm

Doručenie: Júl/August 2024

Ceruzky s guličkou
Ceruzky s guličkou

Minimálna výška príspevku

10

Naša ručne robená pomôcka Gulička je navrhnutá tak, aby pomohla pri úchope písacích potrieb – ceruziek, pera a farbičiek. Gulička napomáha k jednoduchšiemu uchopeniu a je určená širokej oblasti klientov napr. po náhlej cievnej mozgovej príhode, žiakov so špeciálnymi potrebami prípadne pre tých, ktorí sa učia nanovo písať, či kresliť. Pomôcka je vhodná pre všetkých, ktorí majú problém s úchopom písacích potrieb. Priemer guličiek: 2,8 a 3,8 cm.

Doručenie: Júl/August 2024

Sada pomôcok podľa vlastného výberu
Sada pomôcok podľa vlastného výberu

Minimálna výška príspevku

100

V tejto odmene si viete zvoliť Vami preferovanú kombináciu pomôcok v rôznych hodnotách od 100 Eur a viac. Radi pomôcky prispôsobíme aj Vašim potrebám.

Doručenie: Júl/August 2024

Láskyplný projekt pre Vašu firmu!
Láskyplný projekt pre Vašu firmu!

Minimálna výška príspevku

1 000

Máme veľa nápadov, vieme čo zariadenia pre seniorov potrebujú a radi by sme spolu s Vami realizovali výnimočný láskyplný projekt na pomoc seniorom! Môže sa jednať o stavbu vyvýšených záhonov, sériu canisterapie, tanečný program pre vybraný domov s dychovkou a ľudovkármi, spoločná vychádzka so starkými na zmrzlinu, alebo čokoľvek ďalšie čo spolu vymyslíme!

Doručenie: Celý rok 2024