LABIATKO: činohra pre bábätká / batoliatká

LABIATKO: činohra pre bábätká / batoliatká

Podporte interaktívne činoherné predstavenie realizované na študentskej pôde VŠMU zamerané pre tých najmenších - bábätká / batoliatká.

Divadlo
Kultúra
Podujatie
LABIATKO: činohra pre bábätká / batoliatká
27 dní

do skončenia kampane

Získaná suma
107 % 2 141 €
Cieľ Cieľová suma
Vyzbieranie financií na pokrytie nákladov za rekvizity a kostýmy.
2 000 €
2
Vyzbieranie financií na pokrytie nákladov za scénu.
2 500 €
LABIATKO: činohra pre bábätká / batoliatká

Nadácia Centra pre filantropiu znásobí vaše príspevky

Každá podpora bude znásobená a to až pokiaľ kampaň nedosiahne sumu 1 000 €
Prečítajte si viac o tejto unikátnej podpore vybraných projektov.

O projekte

Pomôžte nám priniesť prvú činohernú inscenáciu pre tých úplne najmenších!

Aby sme dokázali posúvať svet kultúrne vpred, je našou povinnosťou, nielen ako rodičov, ale aj ako spoločensky angažovaných ľudí, budovať pozitívny postoj k umeniu a kultúre deťom už od plienok.

Čo je to projekt Labiatko?

Labiatko je názov pripravovanej divadelnej inscenácie, ktorá sa má uskutočniť v marci 2025, v Divadle Lab na pôde Vysokej školy múzických umení v Bratislave. Táto inscenácia je špecifická tým, že je šitá na mieru pre tých najmenších divákov, ktorí prvýkrát zavítajú do divadla – bábätká, batoliatká.

O čom je príbeh Labiatka?

Príbeh inscenácie je o kolobehu života kuriatka. Ako sa striedajú ročné
obdobia, z vajíčka sa vykľuje kuriatko, z kuriatka vyrastie
sliepočka, ktorá opäť znesie vajíčko. Inscenácia je interaktívna a senzorická, pracuje s predmetmi, ktoré si deti môžu v priebehu hry súčasne s hercami vyskúšať (napríklad lístie, perie, škrupinky od vajíčok). Rovnako je pozornosť namierená na prácu so svetlom, s hudbou, so zvukmi, pohybmi hercov, tak aby detičky zapájali všetky svoje zmysly. Samotná práca hercov je vedená pod dohľadom skúsených profesionálov, ktorí dlhodobo pracujú v divadelnom prostredí s deťmi. Herečky budú navyše špeciálne preškolené formou série workshopov, ktoré sa orientujú na herecké techniky inšpirované odborníkmi na detskú psychológiu a vývin.

"Deti nájdu všetko v ničom. Dospelí nájdu nič vo všetkom." (Giacomo Leopardi)

Činohra pre bábätká? Nie je priskoro?

Hoci vo vyspelých krajinách sú divadlá filharmónie, opery, múzeá pre svet batoliat bežnou praxou, na Slovensku je to stále vzdialený pojem. Jedným z našich zámerov pre čerstvých rodičov, opatrovníkov, starých rodičov, priateľov a v neposlednom rade bábätká/batoliatká je túto ponuku rozšíriť.

Skúsenosti zahraničnej praxe aj psychológov hovoria o tom, že najdôležitejšie sú prvé tri roky života dieťaťa, ktoré udávajú smer na jeho ďalší vývin osobnosti a hodnôt. Hoci si malý divák nezapamätá obsah ani výpravu, jeho podvedomie si spojí príjemný pocit zdieľania času s rodičmi alebo sprevádzajúcou osobou, a to mu do budúcnosti prinesie pozitívny postoj k umeniu a kultúre. Preto si dovoľujeme tvrdiť, že priskoro rozhodne nie je. Ba, priam naopak! Je to ideálny čas, kedy začať s prvými dotykmi divadla. Nesmieme opomenúť, že divadelné predstavenia, ako rôzne batoláriá zabezpečujú na veľmi kvalitnej úrovni bábkové divadlá. Ale tam predsa nekončí divadelný svet! Je to len vstup do sveta fantázie.

Umelecký zážitok aj pre rodičov a stanovovanie si hraníc 

 Našim ďalším zámerom je vytvoriť divadelný zážitok aj pre čerstvých rodičov, ktorým chýba kvalitné kultúrne vyžitie ako za čias pred rodičovstvom, no rovnako ho chcú teraz zdieľať so svojim dieťaťom.

Vytvoríme BEZPEČNÝ PRIESTOR, kde sa budú cítiť dobre samotní rodičia, bude REŠPEKTOVANÁ INDIVIDUALITA DETÍ, a zároveň sa už od malička budú učiť vnímať a rešpektovať prácu hercov a DIVADELNÉHO PREVEDENIA NA JAVISKU.

Javisko ako bezpečný priestor detského prejavu

Vytvorenie takéhoto rešpektujúceho prostredia, kde sa prepája umelecký zážitok s potrebami tých najmenších, ktorí sa len spoznávajú so svetom, prirodzene, zavíri trocha chaosu. Avšak počas Labiatka sa rodičia nemusia obávať, že deti svojou "detskosťou" (tzv. "ľudskosťou") niekoho počas divadelnej hry zaťažia alebo vyrušia. Všetky detské prejavy nielenže tolerované, ba priam vítané :)

Kto sme?

Študenti z VŠMU, súčasní a budúci rodičia :)

Cítime potrebu, že deti by mali vnímať a spoznávať krásy umenia a kultúry už od raného veku. A rovnako rodičia by mali mať väčšie príležitosti im tieto zážitky prinášať (tzv. baby-friendly divadelný program).

Avšak, aby tento projekt mohol vzniknúť potrebujeme vašu finančnú pomoc, ktorá pokryje náklady za rekvizity a kostýmy.


Inscenačný tím:

• Réžia:
Mgr. art. Vanda Alberty (profesionálne režisérka, dramaturgička, herecká pedagogička…)
• Dramaturgia: Mgr. art. Veronika Briestenská
• Scénografia: Mgr. art. Marie Bernardová
• Produkcia: Bc. Michaela Cenigová (KDM*)


Obsadenie:
Viktória Vadovičová (KH*)
Mária Miklošková (KH
Soňa Fábryová (KH)
Natália Slovíková (KH)
Klaudia Dzureková (KBT*)


*KDM - Katedra divadelného manažmentu
*KH - Katedra herectva
*KBT - Katedra bábkarskej tvorby


Veľmi si vážime vašu podporu a z celého srdca vám ďakujeme!

Foto: Katarína Cabala

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kapsička s motívom kuriatka
Kapsička s motívom kuriatka

Minimálna výška príspevku

14

1. varianta: Rifľová kapsička s folklórnym vzorom, na zadnej strane motív kuriatka na odkladanie maličkostí. 2. varianta: Rifľová kapsička s folklórnym vzorom, bez motívu kuriatka na zadnej strane.

Doručenie: Budeme Vás kontaktovať po ukončení kampane.

Počet zostávajúcich odmien: 80 z 80

2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)
2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

Minimálna výška príspevku

20

Príďte si vychutnať reprízu Labiatka spolu so svojim bábätkom/batoliatkom. Alebo urobte radosť niekomu koho poznáte s malým dieťatkom, takouto filantropickou formou darčeka. (2 lístky v Divadle Lab bežne stoja 12€. Zakúpením lístkov tu na StartLabe, podporíte projekt 8 eurami na jeho vznik. Ďakujeme.:)

Doručenie: Na repríze platiť nemusíte, Vaše meno bude už na zozname hostí. Ozveme sa Vám po ukončení kampane s pevným dátumom reprízy do konca októbra 2024. Predpokladaný dátum repríz: 8. a 10. 3. 2025.

Počet zostávajúcich odmien: 8 z 20

3 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + 2 deti)
3 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + 2 deti)

Minimálna výška príspevku

30

Príďte si vychutnať reprízu Labiatka spolu so svojimi bábätkami/batoliatkami. Alebo urobte radosť niekomu koho poznáte s malým dieťatkom, takouto filantropickou formou darčeka. (3 lístky v Divadle Lab bežne stoja 18€. Zakúpením lístkov tu na StartLabe, podporíte projekt 12 eurami na jeho vznik. Ďakujeme.:) *v prípade väčšieho počtu detí na 1 sprevádzajúcu osobu nás prosím kontaktujte.

Doručenie: Na repríze platiť nemusíte, Vaše meno bude už na zozname hostí. Ozveme sa Vám po ukončení kampane. Predpokladaný dátum repríz: 8. a 10. 3. 2025.

Počet zostávajúcich odmien: 5 z 5

Labiatkovské tričko
Labiatkovské tričko

Minimálna výška príspevku

20

Biele bavlnené tričko v dámskom, alebo pánskom prevedení s motívom kuriatka a logom Divadla Lab v rôznych veľkostiach (XS-XL).

Doručenie: Po ukončení kampane vás budeme kontaktovať.

Počet zostávajúcich odmien: 19 z 20

Labiatkovské body
Labiatkovské body

Minimálna výška príspevku

25

Biele bavlnené body pre tých najmenších s motívom kuriatka a logom Divadla Lab v rôznych veľkostiach (62 - 98 cm).

Doručenie: Po ukončení kampane vás budeme kontaktovať.

Počet zostávajúcich odmien: 23 z 25

Vstupenky ako darček
Vstupenky ako darček

Minimálna výška príspevku

50

Zabezpečte seba alebo svojich blízkych dostatočným prísunom divadelného umenia na celú sezónu. Ceny vstupeniek do Divadla Lab sú priaznivé, ale podporou Labiatka budú zážitky ešte o niečo príjemnejšie. Odchádzajte z divadla s dvojnásobne dobrým pocitom.

Doručenie: Budeme vás kontaktovať po ukončení kampane a budete si môcť vybrať predstavenia z nášho zoznamu plánovaných inscenácii na divadelnú sezónu 2024/2025.

Počet zostávajúcich odmien: 10 z 10

Reprízový balík Divadla Lab
Reprízový balík Divadla Lab

Minimálna výška príspevku

60

Vstupenky na 2 ľubovoľné predstavenie Divadla Lab + 2 lístky na predstavenie Labiatka (dospelý + dieťa) + rifľová kapsička

Doručenie: Doručenie: Budeme vás kontaktovať po ukončení kampane a budete si môcť vybrať 2 predstavenia z nášho zoznamu plánovaných inscenácii na divadelnú sezónu 2024/2025.

Počet zostávajúcich odmien: 15 z 15

Reprízový megabalík
Reprízový megabalík

Minimálna výška príspevku

80

Vstupenky na 2 ľubovoľné predstavenie Divadla Lab + 2 lístky na predstavenie Labiatka (dospelý+dieťa) + tričko s motívom kuriatka + rifľová kapsička

Doručenie: Doručenie: Budeme vás kontaktovať po ukončení kampane a budete si môcť vybrať 2 predstavenia z nášho zoznamu plánovaných inscenácii na divadelnú sezónu 2024/2025.

Počet zostávajúcich odmien: 15 z 15

2 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + dieťa)
2 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + dieťa)

Minimálna výška príspevku

20

Príďte si vychutnať premiéru Labiatka spolu so svojim bábätkom/batoliatkom. Alebo urobte radosť niekomu koho poznáte s malým dieťatkom, takouto filantropickou formou darčeka. (2 lístky v Divadle Lab bežne stoja 12€. Zakúpením lístkov tu na StartLabe, podporíte projekt 8 eurami na jeho vznik. Ďakujeme.:)

Doručenie: Na premiére platiť nemusíte, Vaše meno bude už na zozname hostí. Ozveme sa Vám po ukončení kampane. Predpokladaný dátum premiéry je 7.3.2025.

Počet zostávajúcich odmien: 0 z 10

3 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + 2 deti)
3 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + 2 deti)

Minimálna výška príspevku

30

Príďte si vychutnať premiéru Labiatka spolu so svojimi bábätkami/batoliatkami. Alebo urobte radosť niekomu koho poznáte s malým dieťatkom, takouto filantropickou formou darčeka. (3 lístky v Divadle Lab bežne stoja 18€. Zakúpením lístkov tu na StartLabe, podporíte projekt 12 eurami na jeho vznik. Ďakujeme.:) *v prípade väčšieho počtu detí na 1 sprevádzajúcu osobu nás prosím kontaktujte.

Doručenie: Na premiére platiť nemusíte, Vaše meno bude už na zozname hostí. Ozveme sa Vám po ukončení kampane. Predpokladaný dátum premiéry je 7.3.2025.

Počet zostávajúcich odmien: 0 z 3

Novinky

Prvý cieľ - SPLNENÝ!

Update #1, 21.10.2024

Aj vďaka Vašej pomoci sme dosiahli náš prvý cieľ a máme zaručené, že prvá činoherná inscenácia pre deti do 3 rokov v Bratislave určite vznikne! :) Ďakujeme vám, sme radi, že ľudom záleží na kultúre pre tých najmenších, a je to aj pre nás príjemná pozitívna spätná väzba, že spoločnosť vidí čoraz väčšiu potrebu prvých dotykov divadla už od úplného počiatku. 

Každopádne nekončíme! Od dnešného dňa môžete prispieť na skvalitnenie inscenácie, čo zahŕňa nákup kvalitnejších rekvizít, tak, aby inscenácia naplnila svoj plný potenciál režijno-dramaturgického konceptu. Chceme, aby mali Vaše detičky a v neposlednom rade aj Vy skutočne nezabudnuteľný zážitok a ako sa to ľudovo povie: "stálo to zato"!


V rámci odmenového crowdfundingu si môžete vstupenky na reprízy zabezpečiť už teraz!

Veľmi si vážime Vašu pomoc a ďakujeme za každé euro! <3

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Prajem veľa úspechov! Katarina

100 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

24 €

👤 Andrea Rusňáková

10 €

+ 2 € ?

👤 Vanda Feriancova

💬 Tešíme sa takémuto projektu a držíme palce :)

5 €

👤 Daša Debnárová

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 3 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + 2 deti)

60 €

+ 7 € ?

👤 Miroslav Orsag

🎁 2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

20 €

👤 Michal Šumec

20 €

+ 3 € ?

👤 Nina Hamadová

🎁 2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

20 €

👤 Nina Hamadová

🎁 Labiatkovské body

💬 Ďakujeme <3

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Labiatkovské tričko

22 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

20 €

👤 Monika Jurkova

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Zuzana Slanická

🎁 2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Monika Zemanová

💬 Krásny projekt moc moc fandím. Miška Cenig 🫶🏻

20 €

+ 2 € ?

   1 2 3

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Michaela Cenigová

Michaela Cenigová

Volám sa Michaela Cenigová, mám 25 rokov, som študentkou magisterského štúdia divadelného manažmentu na Vysokej škole múzických umení. Keďže milujem divadlo, chýbalo mi po narodení dieťatka ísť len tak večer na divadelné predstavenie. Pripadalo mi to ako nejaký vzdialený vesmír, sedieť (zrazu) až tri hodiny na predstavení. A na "klasickom" predstavení by sme spolu v tichosti určite neobsedeli. Začala som hľadať detské predstavenia, ktorých umelecká výpoveď by rezonovala nami obomi. Na moje počudovanie na Slovensku bola iba jedna činoherná interaktívna inscenácia pre bábätká/batoliatká, a to v trnavskom divadle. Ich predstavenie bolo presne to, čo som hľadala. Bola som z toho sama príjemne prekvapená, ako krásne a autenticky na divadelný priestor detičky reagovali. Bola to jednoducho veľmi dobrá kombinácia. Tak sme prišli niekoľkokrát. Avšak ako vieme, deti a spánkové cykly sú veľká záhada. Nie vždy to vyšlo, a aj kvôli dlhšiemu cestovaniu vlakom/autom z Bratislavy sme museli predstavenie zrušiť. Hovorila som si, aké by bolo fajn, keby rodičia nemuseli cestovať s tak malými detičkami za činoherným divadlom. A aká škoda, že máme len jedno takéto predstavenie na Slovensku. Tak som sa rozhodla pokúsiť sa vytvoriť v rámci svojho magisterského projektu koncept s názvom Labiatko a pomôcť rozšíriť tento druh divadla (zatiaľ) aj do Bratislavy. :)

Vanda Alberty

Vanda Alberty

“Umenie, ma byt pristupne kazdemu” Vanda Alberty, dvojnasobná mama, absolventka VŠMU, divadelná režisérka a dramaturgička, dramatická, filmová skriptka a asistentka réžie, herecký pedagóg atď. Moje pole pôsobenia je veľmi široké, od divadelných hier pre tých najmenších po inscenácie ktoré vo vas zanechajú veľké otázky života. Mojim hlavným motivátorom, je niečo odovzdať, niečo zmeniť. Ako som niekde počula, ak nechcete zmeniť svet, tak prečo robíte divadlo?

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kapsička s motívom kuriatka
Kapsička s motívom kuriatka

Minimálna výška príspevku

14

1. varianta: Rifľová kapsička s folklórnym vzorom, na zadnej strane motív kuriatka na odkladanie maličkostí. 2. varianta: Rifľová kapsička s folklórnym vzorom, bez motívu kuriatka na zadnej strane.

Doručenie: Budeme Vás kontaktovať po ukončení kampane.

Počet zostávajúcich odmien: 80 z 80

2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)
2 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + dieťa)

Minimálna výška príspevku

20

Príďte si vychutnať reprízu Labiatka spolu so svojim bábätkom/batoliatkom. Alebo urobte radosť niekomu koho poznáte s malým dieťatkom, takouto filantropickou formou darčeka. (2 lístky v Divadle Lab bežne stoja 12€. Zakúpením lístkov tu na StartLabe, podporíte projekt 8 eurami na jeho vznik. Ďakujeme.:)

Doručenie: Na repríze platiť nemusíte, Vaše meno bude už na zozname hostí. Ozveme sa Vám po ukončení kampane s pevným dátumom reprízy do konca októbra 2024. Predpokladaný dátum repríz: 8. a 10. 3. 2025.

Počet zostávajúcich odmien: 8 z 20

3 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + 2 deti)
3 lístky na REPRÍZU Labiatka (dospelý + 2 deti)

Minimálna výška príspevku

30

Príďte si vychutnať reprízu Labiatka spolu so svojimi bábätkami/batoliatkami. Alebo urobte radosť niekomu koho poznáte s malým dieťatkom, takouto filantropickou formou darčeka. (3 lístky v Divadle Lab bežne stoja 18€. Zakúpením lístkov tu na StartLabe, podporíte projekt 12 eurami na jeho vznik. Ďakujeme.:) *v prípade väčšieho počtu detí na 1 sprevádzajúcu osobu nás prosím kontaktujte.

Doručenie: Na repríze platiť nemusíte, Vaše meno bude už na zozname hostí. Ozveme sa Vám po ukončení kampane. Predpokladaný dátum repríz: 8. a 10. 3. 2025.

Počet zostávajúcich odmien: 5 z 5

Labiatkovské tričko
Labiatkovské tričko

Minimálna výška príspevku

20

Biele bavlnené tričko v dámskom, alebo pánskom prevedení s motívom kuriatka a logom Divadla Lab v rôznych veľkostiach (XS-XL).

Doručenie: Po ukončení kampane vás budeme kontaktovať.

Počet zostávajúcich odmien: 19 z 20

Labiatkovské body
Labiatkovské body

Minimálna výška príspevku

25

Biele bavlnené body pre tých najmenších s motívom kuriatka a logom Divadla Lab v rôznych veľkostiach (62 - 98 cm).

Doručenie: Po ukončení kampane vás budeme kontaktovať.

Počet zostávajúcich odmien: 23 z 25

Vstupenky ako darček
Vstupenky ako darček

Minimálna výška príspevku

50

Zabezpečte seba alebo svojich blízkych dostatočným prísunom divadelného umenia na celú sezónu. Ceny vstupeniek do Divadla Lab sú priaznivé, ale podporou Labiatka budú zážitky ešte o niečo príjemnejšie. Odchádzajte z divadla s dvojnásobne dobrým pocitom.

Doručenie: Budeme vás kontaktovať po ukončení kampane a budete si môcť vybrať predstavenia z nášho zoznamu plánovaných inscenácii na divadelnú sezónu 2024/2025.

Počet zostávajúcich odmien: 10 z 10

Reprízový balík Divadla Lab
Reprízový balík Divadla Lab

Minimálna výška príspevku

60

Vstupenky na 2 ľubovoľné predstavenie Divadla Lab + 2 lístky na predstavenie Labiatka (dospelý + dieťa) + rifľová kapsička

Doručenie: Doručenie: Budeme vás kontaktovať po ukončení kampane a budete si môcť vybrať 2 predstavenia z nášho zoznamu plánovaných inscenácii na divadelnú sezónu 2024/2025.

Počet zostávajúcich odmien: 15 z 15

Reprízový megabalík
Reprízový megabalík

Minimálna výška príspevku

80

Vstupenky na 2 ľubovoľné predstavenie Divadla Lab + 2 lístky na predstavenie Labiatka (dospelý+dieťa) + tričko s motívom kuriatka + rifľová kapsička

Doručenie: Doručenie: Budeme vás kontaktovať po ukončení kampane a budete si môcť vybrať 2 predstavenia z nášho zoznamu plánovaných inscenácii na divadelnú sezónu 2024/2025.

Počet zostávajúcich odmien: 15 z 15

2 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + dieťa)
2 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + dieťa)

Minimálna výška príspevku

20

Príďte si vychutnať premiéru Labiatka spolu so svojim bábätkom/batoliatkom. Alebo urobte radosť niekomu koho poznáte s malým dieťatkom, takouto filantropickou formou darčeka. (2 lístky v Divadle Lab bežne stoja 12€. Zakúpením lístkov tu na StartLabe, podporíte projekt 8 eurami na jeho vznik. Ďakujeme.:)

Doručenie: Na premiére platiť nemusíte, Vaše meno bude už na zozname hostí. Ozveme sa Vám po ukončení kampane. Predpokladaný dátum premiéry je 7.3.2025.

Počet zostávajúcich odmien: 0 z 10

3 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + 2 deti)
3 lístky na PREMIÉRU Labiatka (dospelý + 2 deti)

Minimálna výška príspevku

30

Príďte si vychutnať premiéru Labiatka spolu so svojimi bábätkami/batoliatkami. Alebo urobte radosť niekomu koho poznáte s malým dieťatkom, takouto filantropickou formou darčeka. (3 lístky v Divadle Lab bežne stoja 18€. Zakúpením lístkov tu na StartLabe, podporíte projekt 12 eurami na jeho vznik. Ďakujeme.:) *v prípade väčšieho počtu detí na 1 sprevádzajúcu osobu nás prosím kontaktujte.

Doručenie: Na premiére platiť nemusíte, Vaše meno bude už na zozname hostí. Ozveme sa Vám po ukončení kampane. Predpokladaný dátum premiéry je 7.3.2025.

Počet zostávajúcich odmien: 0 z 3