Postavme spolu novú prírodnú saunu v Zaježovej

Postavme spolu novú prírodnú saunu v Zaježovej

Vo Vzdelávacom centre v Zaježovej počas seminárov a workshopov vzdelávame a rozvíjame deti, študentov, dospelých, učiteľov a aj širokú verejnosť. Ročne nás navštívi vyše 5000 osôb. Prírodná drevená sauna je súčasťou areálu Vzdelávacieho centra a veľmi obľúbenou súčasťou ponuky našich environmentálnych programov, no už dlhšiu dobu nespĺňa požiadavky na kapacitu a vybavenie.

Ekológia
Lokálny rozvoj
Zdravie
Postavme spolu novú prírodnú saunu v Zaježovej
Získaná suma
44%

2 207 €

z cieľovej sumy
5 000 €

21 dní

do skončenia kampane

Postavme spolu novú prírodnú saunu v Zaježovej

Nadácia Tipsport znásobí vaše príspevky

Každá podpora bude znásobená a to až pokiaľ kampaň nedosiahne sumu 2 000 €
Prečítajte si viac o tejto unikátnej podpore vybraných projektov.

O projekte

Objekt pôvodnej prírodnej sauny je situovaný v areáli centra pri lesíku a potreba jej rekonštrukcie súvisí aj s obmedzením zdroja vody na ovlažovanie, ktorá bola doteraz využívaná z lokálneho potoka. Ten však vplyvom klimatickej zmeny z roka na rok znižuje svoju výdatnosť a počas väčšej časti roka úplne vysychá.
Rekonštrukcia a prestavba prírodnej sauny prinesie väčší priestor na relax v prírode pre viac účastníkov a zvýši aj hygienický štandard sauny vďaka miestnosti s ochladzovacou kaďou a oddychovej miestnosti. Viac účastníkov si bude môcť intenzívnejšie zažiť tento zdravie podporujúci spôsob relaxu v priamom kontakte s prírodu.
Pôvodná sauna získa nový účel využitia ako sklad dreva a útočisko pre návštevníkov, ktorí budú chcieť byť niekde chvíľu sami.
Prírodnú saunu po zvýšení kapacity budeme vedieť ponúknuť aj miestnej komunite.

Autori a o nás:

Tento projekt pripravuje spolu s naším centrom CEEV Živica, v ktorej sa už 25 rokov venujeme etickej a environmentálnej výchove.

Naším poslaním je prinášať inšpiratívne cesty vo vzdelávaní, nabádame k zodpovednej spotrebe a vedomej skromnosti. Možnosti pozitívnych zmien v spoločnosti ukazujeme pomocou originálnych a funkčných riešení v praxi. Využívame na to zážitkové vzdelávanie, ktorého cieľom je hlboká vnútorná skúsenosť podporujúca ľudí v objavovaní vlastného potenciálu a citlivom vnímaní svojho okolia. Učíme ľudí prebrať zodpovednosť za seba a svet, v ktorom žijú. Pracujeme s učiteľmi, žiakmi a študentmi, ale aj širokou verejnosťou. Formujeme a sieťujeme lídrov, ktorí prinášajú inovácie a pozitívnu zmenu do spoločnosti. Veľkou inšpiráciou je pre nás samotná príroda, jej rozmanitosť a komplexnosť vzťahov v nej.

Na pomoc s projektom sme oslovili ďalších zamestnancov a absolventov, s ktorých pomocou projekt pripravujeme a saunu nám pomôžu postaviť počas spoločných dobrovoľníckych brigád v priebehu roka 2024.

Už teraz máme prírodnú saunu, ktorá si zažila veľa príbehov a ktorú milujeme. Ale už nám kapacitne nestačí, a preto sa nadšenci zo Živice rozhodli pustiť do projektu novej sauny, kde sa budú dať pozorovať hviezdy a mať aj z nej ešte väčší zážitok prepojení s okolitou prírodou.

Saunu navrhlo architektonické štúdio Guča architektúry GučaArchitektúry. Prípravu a realizáciu stavby realizuje lokálna rodinná drevo-stavbárska firma Matej Fekiač a syn.

Čo vďaka vašej podpore postavíme?

Návrh exteriérovej sauny v areáli vzdelávacieho centra Zaježová bol inšpirovaný miestnou morfológiou a genius loci lazov. Hmota sleduje svahovitý terén – otvára sa – fasáda objektu bola inšpirovaná tradičným spôsobom sušenia dreva, ktoré stále vidíme na slovenskom vidieku. 

Celá stavba bude postavená z dreva a realizovaná na princípoch environmentálne vhodnej výstavby bez zásahov do terénu.

Ako použijeme vašu podporu?

Príprava aj samotné stavebné práce budú realizované miestnou rodinnou firmou a s pomocou dobrovoľníkov. Vyzbierané finančné prostriedky budú použité na nákup stavebného materiálu (drevo, spojovací materiál, krytina...).

Ak sa nám podarí vyzbierať viac ako 5.000€, financie použijeme na funkčné dovybavenie sauny s nainštalovaním osvetlenia, taktiež budeme vedieť zabezpečiť stravu pre dobrovoľníkov počas brigád.

Kedy a kde bude projekt realizovaný?

Počas brigády v máji 2024 sa budeme venovať prípravným stavebným prácam. Samotnú stavbu sauny zrealizujeme v priebehu roka 2024.

Kde bude stáť?

V areáli vzdelávacieho centra Zaježová, ktoré je vybudované na mieste starej gazdovskej usadlosti ležiacej na pokojných stredoslovenských lazoch.

Vzdelávacie centrum Zaježová v kombinácii s kvalitnými zážitkovo-vzdelávacími programami už 16. rok poskytuje inšpiratívny priestor na sebarozvoj návštevníkov v úzkom kontakte s prírodou.

Za každú podporu ďakujeme!

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Odmenou mi bude ešte lepší pocit :)

Minimálna výška príspevku

10

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

Doručenie: okamžite

Počet zostávajúcich odmien: 94 z 100

Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej
Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej

Minimálna výška príspevku

20

Kniha Čarovar je vegetariánska kuchárka obsahujúca 70 receptov. Vytvoril ju kolektív ľudí, ktorí majú dlhoročné skúsenosti s varením pre účastníkov a účastníčky kurzov vo Vzdelávacom centre Zaježová.

Doručenie: do augusta 2024

Počet zostávajúcich odmien: 45 z 50

Vybavenie sauny (ležadlá, osvetlenie, ochladzovacia kaďa) a vaše meno bude zvečnené
Vybavenie sauny (ležadlá, osvetlenie, ochladzovacia kaďa) a vaše meno bude zvečnené

Minimálna výška príspevku

25

Kúpte si symbolicky vybavenie sauny a vaše meno bude zvečnené na tabuli na jej drevenej stene.

Doručenie: po dokončení stavby

Počet zostávajúcich odmien: 36 z 40

Drevená doska a vaše meno bude zvečnené
Drevená doska a vaše meno bude zvečnené

Minimálna výška príspevku

30

Kúpte si symbolicky drevenú podlahovú dosku a vaše meno bude zvečnené na drevenej stene sauny.

Doručenie: po dokončení stavby

Počet zostávajúcich odmien: 20 z 20

1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené
1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené

Minimálna výška príspevku

35

Kúpte si symbolicky 1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené na drevenej stene sauny.

Doručenie: po dokončení stavby

Počet zostávajúcich odmien: 23 z 30

Pobyt v pustovni pod lesom na 2 noci
Pobyt v pustovni pod lesom na 2 noci

Minimálna výška príspevku

60

Pre meditačné ústranie poskytujeme pustovňu pod lesom. Je to bezpečný priestor, celoročne obývateľný, na tichom mieste v samote prírody, pre hlboký relax, sebapoznanie, aj pre pravdivosť meditačného vhľadu. Domček sa nachádza asi 20 minút chôdze od Vzdelávacieho centra Zaježová. Na pozemku s rozlohou 6 ha v tichom údolí, obklopenom lúkami a lesmi, hneď vedľa unikátnej lokality Brložné. Intenzívna meditačná prax a osobný rozvoj v ústraní vyžaduje pokoj a dostatok času, aby sa ich benefit preniesol aj do bežného života. Vytvorili sme bezpečný priestor, ktorý umožňuje záujemcom bez rozdielu vierovyznania a užívanej praxe pokročiť ďalej a hlbšie vo svojom snažení.

Doručenie: voľné termíny v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 4 z 5

VIP lístok na septembrový festival Hurá von!
VIP lístok na septembrový festival Hurá von!

Minimálna výška príspevku

60

1-dňový festival, ktorý sa uskutoční 20.9.2024 vo Vzdelávacom centre v Zaježovej, je určený učiteľom, lektorom, ale aj rodičom a nadšencom pre inovatívne formy vzdelávania v exteriéri. Každoročne sa na ňom predstavia domáci aj zahraniční rečníci – učitelia a lektori – ktorí sa dlhodobo venujú vyučovaniu vonku priamo na školách alebo vzdelávaniu v rámci outdoorových projektov. VIP lístok zaručí účastníkom kvalitný program v spoločnosti lektorov a organizátorov festivalu deň pred začiatkom akcie a zahŕňa aj ubytovanie (z 19. - 20.9.2024), plnú penziu počas celej akcie a tiež vstup na festival. Viac o festivale a organizátoroch na: https://huravon.sk/festival

Doručenie: 19.9.2024

Počet zostávajúcich odmien: 2 z 2

Pobyt na 3-dňovom kurze Zelenej školy na Zaježovej
Pobyt na 3-dňovom kurze Zelenej školy na Zaježovej

Minimálna výška príspevku

100

Príď na 3-dňový kurz Zelenej školy. V cene je ubytovanie, strava a zaujímavé prednášky a aktivity vo Vzdelávacom centre na Zaježovej. Zelená škola je environmentálny výchovno-vzdelávací program pre materské, základné, stredné i špeciálne školy. Jeho cieľom je prispieť k prevencii a riešeniu problémov životného prostredia a priniesť do škôl reálne zmeny vo fungovaní aj výučbe. viac o programe Zelenej školy na: www.zelenaskola.sk

Doručenie: výber z kurzov v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 1 z 2

SEBAROZVOJOVÝ KURZ ZA OBZOR NA ZAJEŽOVEJ
SEBAROZVOJOVÝ KURZ ZA OBZOR NA ZAJEŽOVEJ

Minimálna výška príspevku

300

Príď na 4-dňový kurz programu Sokratovho inštitútu - Za obzor. V cene je ubytovanie, strava a zaujímavé prednášky a aktivity vo Vzdelávacom centre na Zaježovej. Čo na kurze získate? 1. ODDYCH NA ZAJEŽOVEJ: Workshopy organizujeme v blízkosti prírody v útulnom Vzdelávacom centre Zaježová, kde pustíte z hlavy každodenné povinnosti. 2. NOVÉ PRIATEĽSTVÁ: Na kurze spoznáte viac ako 20 ľudí z rôznych profesií, regiónov a so zaujímavými životnými príbehmi. viac o programe na: www-sokratovinstitut.sk

Doručenie: výber z termínov kurzov v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 1 z 1

Pobyt na 4-dňovom kurze Sokratovho inštitútu
Pobyt na 4-dňovom kurze Sokratovho inštitútu

Minimálna výška príspevku

300

Príď na 4-dňový kurz ročného programu Sokratovho inštitútu. V cene je ubytovanie, strava a zaujímavé prednášky a aktivity vo Vzdelávacom centre na Zaježovej. V rámci ročného programu talenty do 30 rokov postupne získajú zručnosti v projektovom manažmente, vo vedení tímu, v práci s mocou, v komunikácii s médiami a v ďalších oblastiach, ktoré sú dôležité pre správne vedenie ich projektu. Schopnosť viesť vlastný projekt, prehľad v dôležitých témach, komunitu aktívnych ľudí. Viac o programe na: www.sokratovinstitut.sk

Doručenie: na výber termíny kurzov v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 1 z 1

Pobyt na víkendovom kurze Komenského inštitútu na Zaježovej
Pobyt na víkendovom kurze Komenského inštitútu na Zaježovej

Minimálna výška príspevku

150

Príď na víkendový kurz Komenského inštitútu. V cene je ubytovanie, strava a zaujímavé prednášky a aktivity vo Vzdelávacom centre na Zaježovej. Komenského inštitút predstavuje priestor pre neustály rast, rozvoj a prepájanie pedagógov, ktorí majú potenciál prinášať do svojich škôl a tried inovácie a nápady. Bezpečný priestor, v rámci ktorého budú cítiť vzájomnú podporu a chuť naďalej profesijne rásť, navzájom sa inšpirovať a šíriť svoje zručnosti a nápady do všetkých regiónov Slovenska. viac o programe Komenského inštitútu: www.komenskehoinstitut.sk

Doručenie: výber z kurzov v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 0 z 1

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Pobyt na 3-dňovom kurze Zelenej školy na Zaježovej

100 €

👤 Róbert Kaluža

🎁 Vybavenie sauny (ležadlá, osvetlenie, ochladzovacia kaďa) a vaše meno bude zvečnené

25 €

+ 75 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej

💬 Držím palce a teším sa na novú saunu :)

23 €

👤 Združenie STORM

🎁 Pobyt na víkendovom kurze Komenského inštitútu na Zaježovej

150 €

+ 111 € ?

+ 15 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené

35 €

+ 35 € ?

+ 25 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Odmenou mi bude ešte lepší pocit :)

10 €

+ 10 € ?

👤 Viliam Lejčík

🎁 Odmenou mi bude ešte lepší pocit :)

20 €

+ 20 € ?

+ 2 € ?

👤 Martin Krivak

🎁 1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené

70 €

+ 70 € ?

👤 Veronika Pizano

🎁 Vybavenie sauny (ležadlá, osvetlenie, ochladzovacia kaďa) a vaše meno bude zvečnené

25 €

+ 25 € ?

+ 2 € ?

👤 Roman VRŤO

💬 Nech sa vám darí

40 €

+ 40 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené

50 €

+ 50 € ?

👤 Juraj Ezechiaš

100 €

+ 100 € ?

👤 Michal Kurtulík

🎁 1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené

💬 <3

35 €

+ 35 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej

💬 Rada ai vyzdvihnem knizku v centre

23 €

+ 23 € ?

👤 Erika Miklášová

🎁 1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené

💬 Zájezová je LÁSKA ❤️

35 €

+ 35 € ?

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Už teraz sa teším na saunovanie v novom ;-)

5 €

+ 5 € ?

+ 1 € ?

👤 Andrea Nina Gašparovičová

🎁 Vybavenie sauny (ležadlá, osvetlenie, ochladzovacia kaďa) a vaše meno bude zvečnené

💬 Hurá do kade!

25 €

+ 25 € ?

👤 Andrea Nina Gašparovičová

🎁 Pobyt v pustovni pod lesom na 2 noci

💬 Nech nová sauna hreje telo rovnako ako pobyt na Zaježovej hreje srdce :)

60 €

+ 60 € ?

+ 5 € ?

👤 annamaria ballova

🎁 Vybavenie sauny (ležadlá, osvetlenie, ochladzovacia kaďa) a vaše meno bude zvečnené

25 €

+ 25 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej

23 €

+ 23 € ?

+ 2 € ?

👤 Petra Ježeková

🎁 Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej

25 €

+ 25 € ?

👤 Jana Ďaďová

💬 Ste lásky :)

50 €

+ 50 € ?

👤 Veronika Bátorová

🎁 Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej

💬 Držím palce 😉

33 €

+ 33 € ?

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Odmenou mi bude ešte lepší pocit :)

💬 Ste skvelí, držím palce.

15 €

+ 15 € ?

+ 2 € ?

👤 Jana Ďaďová

🎁 Odmenou mi bude ešte lepší pocit :)

💬 Parádny projekt. Teším sa, keď prídem so saunou pomôcť a potom ju aj otestovať :)

10 €

+ 10 € ?

+ 1 € ?

👤 Martina Hanulcová

🎁 Odmenou mi bude ešte lepší pocit :)

💬 Držím palce a teším sa na novú saunu :-)

20 €

+ 20 € ?

👤 Ivana Poláčková

🎁 1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené

35 €

+ 35 € ?

👤 Juraj Hips

20 €

+ 20 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Odmenou mi bude ešte lepší pocit :)

100 €

+ 100 € ?

Autori

Miesto realizácie projektu

Banskobystrický kraj

CEEV Živica

CEEV Živica

Živica je občianske združenie, ktoré inšpiruje k zmene. Chceme pomáhať tvoriť svet, v ktorom je spoločnosť rešpektujúca a citlivá k ľuďom a prírode a svetu navôkol. Veríme, že len vzdelaní a kriticky uvažujúci ľudia dokážu čeliť problémom dnešného sveta. Našim cieľom je spoločnosť, ktorá je postavená na angažovanosti, demokratických princípoch a zásadách humanizmu. Povrchné riešenia nebudú stačiť, a preto inšpirujeme ľudí k aktívnej nádeji cez riešenia z praxe, ktoré ukazujú, že zmena je možná a je v každom z nás.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Odmenou mi bude ešte lepší pocit :)

Minimálna výška príspevku

10

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

Doručenie: okamžite

Počet zostávajúcich odmien: 94 z 100

Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej
Kniha Čarovar - vegetariánska kuchárka zo Zaježovej

Minimálna výška príspevku

20

Kniha Čarovar je vegetariánska kuchárka obsahujúca 70 receptov. Vytvoril ju kolektív ľudí, ktorí majú dlhoročné skúsenosti s varením pre účastníkov a účastníčky kurzov vo Vzdelávacom centre Zaježová.

Doručenie: do augusta 2024

Počet zostávajúcich odmien: 45 z 50

Vybavenie sauny (ležadlá, osvetlenie, ochladzovacia kaďa) a vaše meno bude zvečnené
Vybavenie sauny (ležadlá, osvetlenie, ochladzovacia kaďa) a vaše meno bude zvečnené

Minimálna výška príspevku

25

Kúpte si symbolicky vybavenie sauny a vaše meno bude zvečnené na tabuli na jej drevenej stene.

Doručenie: po dokončení stavby

Počet zostávajúcich odmien: 36 z 40

Drevená doska a vaše meno bude zvečnené
Drevená doska a vaše meno bude zvečnené

Minimálna výška príspevku

30

Kúpte si symbolicky drevenú podlahovú dosku a vaše meno bude zvečnené na drevenej stene sauny.

Doručenie: po dokončení stavby

Počet zostávajúcich odmien: 20 z 20

1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené
1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené

Minimálna výška príspevku

35

Kúpte si symbolicky 1m² dreveného obkladu a vaše meno bude zvečnené na drevenej stene sauny.

Doručenie: po dokončení stavby

Počet zostávajúcich odmien: 23 z 30

Pobyt v pustovni pod lesom na 2 noci
Pobyt v pustovni pod lesom na 2 noci

Minimálna výška príspevku

60

Pre meditačné ústranie poskytujeme pustovňu pod lesom. Je to bezpečný priestor, celoročne obývateľný, na tichom mieste v samote prírody, pre hlboký relax, sebapoznanie, aj pre pravdivosť meditačného vhľadu. Domček sa nachádza asi 20 minút chôdze od Vzdelávacieho centra Zaježová. Na pozemku s rozlohou 6 ha v tichom údolí, obklopenom lúkami a lesmi, hneď vedľa unikátnej lokality Brložné. Intenzívna meditačná prax a osobný rozvoj v ústraní vyžaduje pokoj a dostatok času, aby sa ich benefit preniesol aj do bežného života. Vytvorili sme bezpečný priestor, ktorý umožňuje záujemcom bez rozdielu vierovyznania a užívanej praxe pokročiť ďalej a hlbšie vo svojom snažení.

Doručenie: voľné termíny v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 4 z 5

VIP lístok na septembrový festival Hurá von!
VIP lístok na septembrový festival Hurá von!

Minimálna výška príspevku

60

1-dňový festival, ktorý sa uskutoční 20.9.2024 vo Vzdelávacom centre v Zaježovej, je určený učiteľom, lektorom, ale aj rodičom a nadšencom pre inovatívne formy vzdelávania v exteriéri. Každoročne sa na ňom predstavia domáci aj zahraniční rečníci – učitelia a lektori – ktorí sa dlhodobo venujú vyučovaniu vonku priamo na školách alebo vzdelávaniu v rámci outdoorových projektov. VIP lístok zaručí účastníkom kvalitný program v spoločnosti lektorov a organizátorov festivalu deň pred začiatkom akcie a zahŕňa aj ubytovanie (z 19. - 20.9.2024), plnú penziu počas celej akcie a tiež vstup na festival. Viac o festivale a organizátoroch na: https://huravon.sk/festival

Doručenie: 19.9.2024

Počet zostávajúcich odmien: 2 z 2

Pobyt na 3-dňovom kurze Zelenej školy na Zaježovej
Pobyt na 3-dňovom kurze Zelenej školy na Zaježovej

Minimálna výška príspevku

100

Príď na 3-dňový kurz Zelenej školy. V cene je ubytovanie, strava a zaujímavé prednášky a aktivity vo Vzdelávacom centre na Zaježovej. Zelená škola je environmentálny výchovno-vzdelávací program pre materské, základné, stredné i špeciálne školy. Jeho cieľom je prispieť k prevencii a riešeniu problémov životného prostredia a priniesť do škôl reálne zmeny vo fungovaní aj výučbe. viac o programe Zelenej školy na: www.zelenaskola.sk

Doručenie: výber z kurzov v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 1 z 2

SEBAROZVOJOVÝ KURZ ZA OBZOR NA ZAJEŽOVEJ
SEBAROZVOJOVÝ KURZ ZA OBZOR NA ZAJEŽOVEJ

Minimálna výška príspevku

300

Príď na 4-dňový kurz programu Sokratovho inštitútu - Za obzor. V cene je ubytovanie, strava a zaujímavé prednášky a aktivity vo Vzdelávacom centre na Zaježovej. Čo na kurze získate? 1. ODDYCH NA ZAJEŽOVEJ: Workshopy organizujeme v blízkosti prírody v útulnom Vzdelávacom centre Zaježová, kde pustíte z hlavy každodenné povinnosti. 2. NOVÉ PRIATEĽSTVÁ: Na kurze spoznáte viac ako 20 ľudí z rôznych profesií, regiónov a so zaujímavými životnými príbehmi. viac o programe na: www-sokratovinstitut.sk

Doručenie: výber z termínov kurzov v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 1 z 1

Pobyt na 4-dňovom kurze Sokratovho inštitútu
Pobyt na 4-dňovom kurze Sokratovho inštitútu

Minimálna výška príspevku

300

Príď na 4-dňový kurz ročného programu Sokratovho inštitútu. V cene je ubytovanie, strava a zaujímavé prednášky a aktivity vo Vzdelávacom centre na Zaježovej. V rámci ročného programu talenty do 30 rokov postupne získajú zručnosti v projektovom manažmente, vo vedení tímu, v práci s mocou, v komunikácii s médiami a v ďalších oblastiach, ktoré sú dôležité pre správne vedenie ich projektu. Schopnosť viesť vlastný projekt, prehľad v dôležitých témach, komunitu aktívnych ľudí. Viac o programe na: www.sokratovinstitut.sk

Doručenie: na výber termíny kurzov v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 1 z 1

Pobyt na víkendovom kurze Komenského inštitútu na Zaježovej
Pobyt na víkendovom kurze Komenského inštitútu na Zaježovej

Minimálna výška príspevku

150

Príď na víkendový kurz Komenského inštitútu. V cene je ubytovanie, strava a zaujímavé prednášky a aktivity vo Vzdelávacom centre na Zaježovej. Komenského inštitút predstavuje priestor pre neustály rast, rozvoj a prepájanie pedagógov, ktorí majú potenciál prinášať do svojich škôl a tried inovácie a nápady. Bezpečný priestor, v rámci ktorého budú cítiť vzájomnú podporu a chuť naďalej profesijne rásť, navzájom sa inšpirovať a šíriť svoje zručnosti a nápady do všetkých regiónov Slovenska. viac o programe Komenského inštitútu: www.komenskehoinstitut.sk

Doručenie: výber z kurzov v roku 2024

Počet zostávajúcich odmien: 0 z 1